Tømreropgaver

Tlf. 22504448

"Det skal være en god oplevelse af have håndværker i huset"

Tømrer med præcision, omhyggelighed og kvalitet

Jeg har arbejdet med træ i mere end 30 år og min interesse og passion for træ er ikke blevet mindre med årene. Min rådgivning til dig bygger på stor erfaring, høj kvalitet ned i de mindste detaljer.


Kontakt os

Kontakt Bjarne Steen for et uforpligtende møde hvor du vil få rådgivning, sparring og gode ideer til dine bedste løsninger.


Se under referecer hvis du vil vide mere om hvilke løsninger og virksomheder Bjarne Steen har arbejdet med.

Tømreropgaver til erhverv


Optimale rammerne, fokus på arbejdsmilø og totalentrepriser.


Tømrerfirmaet Bjarne Steen har stor erfaring i bygherrerådgivning i forbindelse med erhverv- og boligbyggerier for såvel private som offentlige bygherrer. Vi har stor erfaring med hoved-, total- & fagentrepriser og har mange projekter bag os.


Ved at vælge en totalløsning gennem os, har du kun en kontaktperson under hele projektet.
Vi styrer alle de implicerede faggrupper.


Vi tilbyder erhvervsbyggeri i mange afskygninger som f.eks. kontorbygninger, produktions-
virksomheder og lagerbygninger. skoler mv.

Virksomheder

Tømrerfirmaet Bjarne Steen løser mange opgaver for virksomheder. Både renovering, ombygning eller tilbygning, hvis kontoret skal udbygges eller indrettes anderledes.


Er der brug for mere plads, et ekstra mødelokale eller nye arbejdspladser, klarer vi også det. Det kan være din virksomhed ønsker at akustikken i et kontor eller mødelokale, eller optimere rammerne og arbejdsmiljøet for medarbejderne.


Totalentreprise

Tømrerfirmaet Bjarne Steen ApS har stor erfaring med hoved-, total- & fagentrepriser. Ved at vælge en totalløsning gennem os har du kun en kontaktperson på projektet.


Vi har kontakten videre til alle de implicerede faggrupper. Vi koordinerer dit projekt på professionel vis, så du kan koncentrere dig om at drive din forretning. Vi samarbejder med tegnestue og ingeniører, og andre samarbejdspartnere. Hvert team vælges omhyggeligt til hver enkel opgave.

Boligforeninger

Vi løser gerne alle opgaver for boligforeninger. Vi er hustømrer i flere boligforeninger i Vejle, hvor vi servicerer med alt tømre/snedker arbejde efter behov. Vi hjælper gerne med en vedligligeholdelsesplan hvis det ønskes.


Skoler og Kommunen

Vi har god erfaring med renovering og vedligehold af skoler. Vi deltager meget gerne i udbud og licitation af renoveringsopgaver, tilbygninger m.m. Vi er i dag hustømrer for en skole og kender til dagligdagen og arbejdsgangen på en skole. Det har givet os rutine, indsigt og forståelse for at tage hensyn til den daglige drift og udføre vore opgaver på den mest omgængelige måde. 


Vi har erfaring med løsning af opgaver for kommuner og deltager gerne i udbud og licitationer. Vi har løst opgaver for flere kommuner, herunder ombygning af stor børneinstitution, skoler og økolariet i Vejle/særudstilling m.mTømreropgaver til private


Nybyg, ombyg og tilbyg.


Når du som privat kunde vælger Bjarne Steen som din hustømrer vælger du samtidig et samarbejde som bygger på tryghed, stor erfaring, faglig stolthed, kvalitet og god styring.

Opførelse af et nyt hus, ombygning eller tilbygning er ofte en stor investering, både økonomisk og tidsmæssigt.


Jeg sikrer at processen bliver så smidig og problemfri som muligt. Du får optimal sparing og rådgivning så den helt rigtige løsning vælges, både materialevalg og selve udformningen.


Jeg har et stort kompetent netværk af samarbejdspartnere hvis opgaven på nogle områder
kræver yderligere kompetencer som ligger udenfor mine kernekompetencer, så som arkitekter, ingeniører, murere, VVS, maler m.m.

Bistand ved huskøb

Står du og er ved at købe et hus, kan jeg hjælpe dig. Sammen gennemgår vi tilstandsrapporten og jeg tager med ud og kigger på huset. Hvis huset kræver istandsættelse, reparation, eller du
allerde planlægger om- eller tilbygning, kan jeg hjælpe både med et budget på hvad opgaven vil koste og rådgivning og vejledning til valg af den rette løsning. Dette både set i forhold til design,
form og funktion men også hvad der rent bygningsmæssigt kan lade sig gøre. Kontakt mig for et tilbud og aftale om bistand ved huskøb.


Ombygning og tilbygning

Mangler I plads som familie, ønsker omprioritering af de eksisterende kvadratmeter og ønsker at blive boende, kan ombygning eller tilbygning være en rigtig god løsning. Jeg har stor erfaring med ombygning og tilbygning. En tilbygning kan integreres så den passer flot sammen med den eksisterende bygning. Eller en tagetage, hvis der står ubenyttede km2 på loftet som godt kunne blive til en del af din bolig. Eller en havestue hvor stuen udvides med ekstra kvm.

Vi kan tilbyde dig en totalløsning, hvor vi tager os af det hele så du kun har en kontakt person på dit projekt. Vi skræddersyr en løsning til netop dit hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.
Kontakt os for en rådgivende samtale og et uforpligtende møde eller tilbud.


Sommerhuse og træhuse

Tømrerfirmaet Bjarne Steen udfører sommerhuse i totalenterprise. Vi påtager os enterprisen fra start til slut. Se seneste opførelse af sommerhus i træ ved Skrillinge Strand under referencer.


Vi bygger nøglefærdige træhuse efter dine ønsker. Vi bygger gerne efter dine arkitekttegninger eller ønsker. Hvis du ikke allerede har en aktitekt kan jeg tilbyde og anbefale dygtige arkitekter som kan hjælpe med designet af huset. De fleste huse bliver bygget på stedet, for kun på den måde får man det stærkeste hus. Husene kan evetuel beklædes med canadisk ceder, supertræ eller sibirisk lærk, som bliver skruet på med rustfri skruer/rustfri søm. Tagrender og nedlæbsrør udføres ofte i zink. Vinduer og udvendig døre udføres fx. i træ/aluminium. Kun lidt vand og såbe er den eneste vedligeholdelse af vinduerne.


Renovering

Tømrerfirmaet Bjarne Steen har stor erfaring med renovering. Det glæder også ældre ejendomme og bygninger. Og vi udviser stor respekt for bygningen og dens særkende og sikre at renoveringen sker i forlængelse af det eksisterende bygningsværk og stil, så det ikke skiller sig ud.Vi hjælper dig gerne med projektering, tegninger, ideer og indhentning af tilladelser.


Bjarne Steen udfører gerne special håndlavede elementer, hvis løsningen kræver dette. F.eks. udskiftning af bindingsværk, reparation af udhæng med udskæring m.m.


Trænger du til nyt tag?

Vi udfører alle former for tagudskiftning og søger for en tagløsning, der sikrer dit hus mod vind og vejr. Vi ligger stor vægt på at løsningen både materialemæssigt og udførelsesmæssigt er af høj kvalitet. I samråd med dig finder vi netop de materialer og den løsning som passer dit hus bedst. Alternativ energi herunder solenergi indarbejdes også i din tagløsning, hvis det er et ønske.
Det er vigtigt at sikre sig, at det eksisterende tag ikke har nogle utætheder. Med uopdagede utætheder udvikles der ofte større skader som er dyre at lave, så som råd og svamp.
Så bestil et tag-tjek hos Bjarne Steen.


Trægulve

Vi leverer og monterer trægulve og massive plankegulve. Enten som flydende gulve eller gulve på strøer. Du får den rette rådgivning om valg af materialer, funktion og egenskaber, så den rigtige gulvløsning vælges til dig. Vi bruger kun de bedste materialer.


Køkkenet

Køkkenet er hjertet i huset. Her mødes familie til spisnig, spil, mad, hygge og samtaler. Derfor stilles der idag store krav til køkkenet, køkken/alrum når det drejer sig om indreting, valg af materialer, design og form. Bjarne Steen kan sammen med sit samarbejde med arkitekter komme med et bud og et budget på hvordan dit næste drømmekøkken skal se ud. Vi samarbejder med forskellige køkkenfirmaer og dækker et bredt spektrum.


Renovering af dit eksisterende køkken er der også mulighed for. Der kan med få ændringer skabes bedre og nye rammer for dine samtaler, velvære og kogekunst.


Carporte

En carport er en god investering og god måde at passe på biler og cykler. Tømrerfirmaet Bjarne Steen tilbyder rådgivning og bygning af carporte hvor løsningen indtænkes i en helhed med både hus og have. I forbindelse med en carport kan der i løsningen også tages hensyn til behovet for fx. plads til brændestablen, dit værktøj, grill og havemøbler.


Terrasser

ønsker din famile sig en helt ny eller om og udbygning af terrassen, har Bjarne Steen gode ideer og sparring. Sommeren igennem lever hele familien på terrassen med grill, udekøkken, spisning, leg og solbadning - det kræver en god terrasse. Skal terrassen være overdækket eller bygget på pæle med udsigt over haven? Mulighederne er utallige, men fælles for dem alle er, at vi kun bygger i de bedste materialer.


Bjarne Steen besøger gerne dig og din familie for at se huset og haven og efterfølgende komme med et forslag til en terrasseløsing som passer til netop dit hus. Vi arbejder gerne med med en kombination af galvaniseret stål og træ af eksotiske arter. For at tage mest mulig hensyn til naturen, arbejder vi gerne i ikke regnskovstræ, så som rubinietræ, der dyrkes i plantager. Robinietræ minder meget om dansk egetræ både i udseende og hårdhed. Forslag til terrassen udarbejdes så den bliver et flot og integreret del af huset, så vi sikrer god harmoni og godt samspil - så de klær hinanden.


Havestuer

Trænger du til mere plads, lys eller synes du det kunne være skønt at få haven ind i stuen? har du mulighed for at udvide din nuværende stue med en havestue eller vinterstue til helårsbrug.

Jeg har god erfaring med havestuer og udfører ofte havestuer med fast tag og rejsning af loft i kip. Det giver en flot effekt og god virkning. Havestuer bygges ofte med fast tag for at reducere varmeophedning om sommeren og sikrer en behagelig temperatur året rundt.


Vinduer og kviste


Ønsker du mere lys og rum på din øverste etage, kan VELUX vinduer eller kviste være en rigtig god løsning. Alle typer kviste bygges efter dine tegninger eller ud fra Bjarne Steen’s tegninger lavet efter dine ønsker og behov. Vi bruger også færdigproducerede zinkkviste, som giver en et kortere byggeforløb.