Om

Tlf. 22504448

"Det skal være en god oplevelse af have håndværker i huset"

Tryghed, kvalitet, fagligstolthed og indsigt

Profil

Det er vigtigt at vide hvem man handler med, indstilling, holdning og syn på sagen. Jeg driver mit tømrerfirma udfra fastlagte værdier som sikrer ensartethed i kvaliteten i det arbejde vi leverer og den måde vi møder vores kunder på. For at kunne levere det bedste stykke arbejder kræver det en god form både fysisk og mentalt. Jeg sørger for at holde mig i form, dyrke de interesser der giver ny energi og genoplad, så jeg hele tiden sikrer at jeg er i topform i forhold til mine kunder og medarbejdere. Jeg går på jagt og løbetræner seriøst. Min sidste Hamburg Maraton tid var 2 timer og 57 minutter. Chika er en dygtig og veldresseret jagthund og god familiehund. Hendes selskab nyder jeg på mine køreture mellem projekterne.


Mere end blot rådgivning

Jeg har arbejdet med træ i mere end 30 år og min interesse og passion for træ er ikke blevet mindre med årene. Min rådgivning til dig bygger på stor erfaring, høj kvalitet ned i de mindste detaljer. Den rigtige træløsning handler også om spil og farver i træet, hårdhed, kerne og knaster. Sammen med min lidenskab for træ hører også miljøet. Der findes mange gode alternative muligheder for ikke at bruge regnskovstræer, og dem anbefaler jeg hvor det er hensigtsmæssigt og muligt. F.eks. er robinietræ plantage træ som anvendes til de udvendige træporjekter fx. til din nye terrasse.


Vision

Det er min vision med Tømrerfirmaet Bjarne Steen ApS at levere byggeløsninger af højeste kvalitet til tiden, med professionel styring fra start til slut. Jeg tilbyder mine kompetencer med smidighed, fleksibilitet og professionalisme sammen med mit håndplukkede team af medarbejdere og stærke kompetencenetværk.

Mission

Det håndværk jeg udfører skal være med til at skabe glæde, tilfredshed, trivsel og øget værdi for dig. Når du vælger tømrerfirmaet Bjarne Steen vil du også opleve hvad vores værdier vil betyde for dig i et samarbejde.

Tryghed

Vejen til målet er vigtig, og afgørende for den glæde der erfterfølgende er ved at nå målet og nyde et flotte resultat. Det skal være en god oplevelse.


Kvalitet

Tips og råd fra din fagmand, så de bedste materialer og byggeformer anvendes.


Faglig stolthed

Kun det bedste er godt nok. Vi rådgiver altid om den bedste løsning, og går aldrig på kompromis med hverken løsning eller materialer. Måden vi udforer arbejdet på er med respekt og hensyn til dig og dine omgivelser.


Indsigt

Indsigt og forståelse for din hverdag og behov. Vi bestræber os på og gør meget ud af at samarbejdet forløber smidigt, og med færrest gener. Faglig indsigt som samtidig sikrer en holdbar og flot løsning til tiden.

Profilvideo

Forretningsplan

Jeg har lagt en klar strategiplan for min tømrervirksomhed for de kommende år. Og nøgleordene i min strategiplan er kvalitetsikring, ansvarlighed og styring, alt sammen med udgangspunkt i godt håndværk. Kvalitetsikring hele vejen rundt. Både hvad angår sparring og rådgivning, valg af materialer men sidst og ikke mindst måden hvorpå arbejdet udføres. Samtlige ansatte tager ansvaret på byggepladsen og opfølgning på, at noget ikke går tabt mellem snitflader og ansvarsdeling. Og klar styring så ingen er i tvivl om vejen til målet. Tømrerfirmaet Bjarne Steen har 5-8 ansatte. En god størrelse hvor jeg selv som mester kan nå hele vejen rundt og give den personlige service og opfølgning både i forhold til mine ansatte og vores kunder.


Samarbejdspartnere

Jeg har et stort professionelt kompetencenetværk som dækker alle ydelser indenfor total byggeri, hovedentrepriser, tilbygninger, nybyggeri m.m. Jeg sætter teamet i forhold til opgaven og jeg er din eneste kontaktperson. Jeg påtager mig ansvaret og styringen af samtlige faggrupper i henhold til planen. Det gælder både jord og beton, murer, VVS, el, smede malere, m.m. Mine samarbejdspartnere er nøje udvalgt således at de værdier, den standard og det kvalitetshåndværk jeg står for, sikres ude på de forskelligartede opgaver. Jeg har en tæt og løbende dialog med mine samarbejdspartnere når de arbejder for mig. Der laves en briefing til den enkelte partner, så opgaven er tydelig defineret, og arbejdet udføres til tiden.

Historie

Jeg har arbejdet med tømrerfaget de seneste 30 år. For 20 år siden valgte jeg at blive selvstændig og drive min egen forretning. Jeg havde en klar holdning til hvordan oplevelsen skulle være når man havde håndværkere i huset, hvad faglig stolthed skulle betyde en god proces var. Interessen for træ fik jeg gennem min far som var en passioneret snedker og billedeskærer. 3. generations håndværker. Han havde en stor kærlighed for træ og snedkerede bl.a mange møbler, skabe, chatoller, figurer og stole. Det var kunstværk. Vi er et team af erfarne og dygtige håndværkere, der sætter en ære i at arbejde med træ og levere et godt stykke håndværk. Det skal være en god oplevelse at have håndværkere i huset.

Dansk byggeri med garanti


Vær på den sikre side - Få dit projekt udført professionelt under BYG

Tømrersnedker Bjarne Steen er medlem af BYG. Når du vælger en håndværker, der er medlem af BYG, sikrer du dig samtidig BYGs 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde til private forbrugere. Ønskes det, eller er det et krav, stiller vi garanti i henhold til AB92. Uanset om det er nybygnings-, ombygnings-, reparations- eller tilbygningsarbejde. Ansvaret for materialernes kvalitet ligger naturligvis hos producenterne, men vi anviser gerne de producenter, der leverer solide produkter. BYGs garantiordning omfatter ca. 4200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.


Dækker udgifter op til 100.000 kr.
Garantiordningen koster ikke ekstra, men giver sikkerhed for udbedring af eventuelle fejl helt op til 100.000 kr. Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til BYGs Klage- & Ankenævn. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr. Du skal blot lægge et depositum - penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.


Gælder ved alt arbejde
Det er BYG, der står bag BYG GARANTIORDNING. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem - også hvis din BYG håndværker lukker eller sælger sin forretning. 

Kvalitet

Kvalitetssikring er altid en del af den løsning, du får hos Bjarne Steen, uanset om du er privat kunde, en virksomhed eller en offentlig instans Vi ligger stor vægt på kvalitetsstyring - da vi ved, at du som kunde investerer for at forbedre og gøre mere værd. Og det kræver kvalitetsarbejde. Du kan være tryg ved den leverede vare - materiale og udført arbejde - kvalitetsmæssigt bare er i orden. Vi arbejder konstant med at vedligeholde og udvikle vores kvalitetsstyring for hele tiden at sikre dig som kunde den bedst mulige dokumentation for den leverede vare.


Sikkerhed/Nye miljøkrav
Tømrerfirmaet Bjarne Steen er som altid opdateret på de nyeste miljø- og sikkerhedskrav.